Uncategorized

Sesongkortinnehavere og klansmedlemmer får en fordel

Fra og med i dag, fredag, er det mulig å kjøpe en billettpakke til de fem hjemmekampene som gjenstår før sluttspillet starter. De som har kjøpt sesongkort til kampene på Jordal Amfi, samt medlemmer av Klanen får mulighet til å kjøpe denne pakken. De fem kampene dette gjelder er mot Kongsvinger 28. januar, Stjernen 2. februar, Sparta 16. februar, Manglerud Star 19. februar og Lillehammer 23. februar.

Billettpakken kan kjøpes i Sjappa på Helsfyr, hos Ticketmasters kontor i Oslo Spektrum eller kontoret til Vålerenga Ishockey Elite, som nå har flyttet til Stålfjæra 9, 0975 Oslo.

Billettprisene er vanlig pris for de som kun har sesongkort, og klanspris for medlemmer av Klanen. 

Sesongkort 1.000 kroner for de fem siste kampene. Klanen 750 kroner for de fem siste kampene. Sesongkort og klanen 750 kroner.

Fordelen som blir gitt, er å sikre seg plass de den kommende kampene i Furuset Forum. Det  blir fort en kamp om plassen når publikumskapasiteten går så drastisk ned som den gjør.

Forhåndssalget varer ut mandag 23. januar. Det er mulig å kjøpe pakken på Vålerengas kontor også søndag, da fra 12.00 til 14.00.

Det vanlige billettsalget starter tirsdag 24. januar klokka 09.00. Da vil det være mulig å kjøpe billetter til kamper i Furuset Forum hos ticketmaster.no

 

 

Share