Uncategorized

Én romjulskamp og to kamper i starten av januar skal spilles før Jordal rives

28.12
Første kampen ut er mot Lørenskog, onsdag den 28. desember klokka 18.30. Kampen i seg selv vil forgå som vanlig. Det vil si at dørene åpnes én time før kamp. Lagene går på is og spiller minimum tre ganger 20 minutter. Romjulskampene er spesielle i seg selv, fordi det er lag som møtes to ganger tett etter hverandre mellom jul og nyttår, i tillegg spilles kampen på en uvanlig dag – onsdag.

Det som skiller denne kampdagen fra andre, er at det vil bli et arrangement på dagen. Åpen dag, barnas dag. GET skal ha skøyteskole, med frigåing på is. Det vil dukke opp noen spillere fra Vålerenga, både damer og herrer, og delta på dette arrangementet. Julesnacks som pepperkaker og klementiner vil bli delt ut. Det vil også bli salg av brus og pølser. I tillegg til dette vil det også bli mulig å være med på en omvisning av gamle Jordal. En tur rundt arenaen, inn i garderoben, en titt inn på VIP-en og en sniktitt på nye Jordal, med hjelp fra arkitektene.

Dette arrangementet varer fra 13.00-14.30. Dørene til kampen mellom Vålerenga og Lørenskog åpner klokka 17.30.

05.01
Den nest siste GET-kampen som spilles på Jordal er mot Storhamar, erkerivalen. Gjennom tiden har det bygget seg et rivaleri som skiller seg ut i norsk ishockey. Det er mye historie mellom lagene. Dette vil hedres på en spesiell måte denne dagen. Klokka 17.30 vil det bli spilt en forkamp. Gamle helter fra Storhamar og Vålerenga skal ut i kamp. Vi snakker om stjerner fra 80- og 90-tallet. Vålerenga stiller blant annet med begge trenerne i troppen. Mer informasjon om troppene kommer. Forkampen varer til ca. 18.05, nåtidens Storhamar- og Vålerenga-lag varmer opp i ungdomshallen denne dagen.

Kampstart er klokka 18.30. Det er ventet et fullsatt amfi. Første hjemmekampen i januar, den nest siste på Jordal, blir en kamp du sent vil glemme. Denne dagen åpner dørene to timer før kampstart, altså klokka 16.30.

07.01
Siste kamp for Iskrigerne på Jordal er mot Frisk Asker. Det blir en kamp for fulle tribuner. Dette er dagen der vi tar farvel med gamle Jordal Amfi, en arena som har rommet så mangt. Kampstart denne lørdagen er klokka 18.00. Igjen vil dørene bli åpnet to timer før start, klokka 16.00.

Etter kampen vil det bli en markering av stengningen av Jordal Amfi.

Det er nå helt utsolgt for billetter til kampen den 7. januar, dette gjelder også ståplasser.

OBS!
Selv om den siste kampen i GET-ligaen spilles på Jordal 7. januar, er det ikke siste kampen som spilles i arenaen. Bredden skal spille kamper senere, og vi ber folk respektere dette. Jordal skal rives, og det er nok mange som ønsker seg en suvenir fra OL-arenaen, men vær vennlig og la ting stå. Det er ikke tillatt å ødelegge eller rive med seg ting hjem. Det er kommunens eiendom, deler av inventaret er lovet bort til andre, og som nevnt skal det spilles kamper i arenaen etter at eliten er ferdig.

Share